Több éves tapasztalattal rendelkező szakmai csapatunk, nem csak kísérletező és újító, hanem mélyen elkötelezett az élelmiszerágazat tudományos alapú, fenntartható és valódi hozzáadott értékekre épülő jövője mellett.

Nyitott pozícióink

Jelenleg nincs pozíció.

Üzemünk

Növényi alapanyagok extrakciójára alapított high-tech feldolgozó üzemünk nyitva áll a bérgyártás iránt érdeklődők előtt.

Muránszky Géza

Vegyész
2021. februárjában kerültem a vállalathoz, mint analitikus, vegyész. Élelmiszerekkel kapcsolatos szakmai , kutatási és oktatási tapasztalataimat hasznosítva célom hogy a fogyasztók által keresett, biztonságos és hosszútávon is jövedelmező termékeket állítsunk elő.
A kémia mellett technikai érdeklődésem és informatikus szakmérnök végzettségem is predesztinál a gépek, a technika szeretetére, működtetésére. Munkatársaimmal minden területen aktívan együttműködni, ötleteket kipróbálni, azokat a folyamatokba beépíteni kihívást jelent számomra.
Folyamatosan figyelem a legfrissebb szakmai információkat, szívesen járok előadásokra, kiállításokra, akár előadóként is.
Szabadidőmben a technikai sportok mellett járom az erdőket, fényképezek, barlangba járok, szeretek olvasni valamint sütemények kivételével bárhol, bármilyen ételt készíteni is.
cross